Pròxims esdeveniments

RECREACIÓ HISTÒRICA

El Llibre dels Feits

Comprar entrades

“Ens trobem a la Barcelona de principis del segle XIII. La burgesia catalana sofreix nombroses perdudes en les seves empreses marítimes a causa de la pirateria. L’origen d’aquest pillatge es troba a l’illa de Mallorca on s’allotjaven corsaris barbarescos sota les ordenis del governador almohade AbuYahya.

Tant la noblesa com la burgesia recorren al rei Jaume I per a fer front a l’amenaça. Avui, 23 de desembre de 1228 es reuneixen les corts de Barcelona a casa de Pedro Martell per a deliberar el projecte de l’expedició cap a l’Illa de Mallorca…”

 

El 7 i 8 d’octubre de 2023, viatja al passat per viure la història de la conquesta de Mallorca, el Rei Jaume I, el Valí Abu-Yahya i el paper de Ramon de Plegamans en els fets esdevinguts.

Entre 22 i 32 participants es posaran en la pell dels nostres protagonistes d’aquesta història interpretant com en un museu vivent les escenes més rellevants de la història, tot recorrent el Castell de Plegamans amb un guia, el qual, anirà presentant o concloent les escenes que veureu. Entre els personatges trobareu: el Rei Jaume I, Pedro Cornell, Guillem Ramon de Montcada, Berenguer de Palou. Nuño Sánchez, Pere d’Urgell, Hugo d’Empúries, Bernardo de Santa Eugenia, Ramon de Plegamans, Pere Martell i molts més.

Es realitzaran passades d’1 h programades amb entrada anticipada. L’activitat és oberta tots els públics.

SOPAR TEMÀTIC

Sopar d’immersió i temàtica Medieval

 

Des de l’Associació Cultural Palau Medieval, en col·laboració amb l’entitat Candombe Bantu, us convidem a participar en la nostra activitat estrella de la Fira i oferir-vos l’oportunitat de viatjar al passat i ser partícip d’un sopar a l’autèntica Època Medieval.

Formaràs part d’un espectacle en primera persona on podràs viure i interactuar en tot un seguit d’escenes de caràcter medieval: baralles de cavallers, aventures i conflictes de la cort, tradicions monàrquiques, assalts de bandits i lladres i molt més… Tot, acompanyat de música en viu i d’un abundant banquet medieval. Lògicament, com a integrant d’aquesta experiència única, si ho desitges, podràs atrezzar-te amb roba tradicional medieval.

A més del seguit d’espectacles, hi haurà taverners i taverneres que ús acompanyaran i donaran suport durant tota l’activitat. El menjar i la beguda, igual que tots els estris utilitzats durant el sopar, seran d’ambientació.

L’objectiu és oferir un sopar agradable, entretingut i divertit, gaudint de l’espectacle medieval. Tothom que vulgui participar, ha de col·laborar amb una ment oberta i estar disposat que puguin interactuar amb ell/ella durant el sopar. Es recomana no portar infants gaire petits, ja que es poden espantar amb l’espectacle.

Us esperem a tots i totes al Sopar d’immersió i temàtica Medieval. Afanyat, només disposem de 50 convidats a la cort!

¡WORLDS 2023 LOL!

¡WORLDS 2023 League of Legends!

 

La gran final del Mundial de League of Legends 2023 s’acosta i segur que no voldràs perdre-te-la! Et convidem a viure aquesta experiència amb nosaltres en el Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans. Aquest streaming és organitzat per Palau Medieval en col·laboració amb Fancon, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Art by Nil Garcia, permetent-nos unir tradició i modernitat en el primer streaming de e-Sports que es realitza en el nostre municipi.

HI HAURÀ REGALS EXCLUSIUS PER ALS ASSISTENTS!
Dia: 19 de Novembre 2023
Hora: 9.00 A.M
Lloc: Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans

Per a garantir la seguretat i el control de l’aforament, és necessari que t’inscriguis prèviament. Encara que l’accés és completament GRATUÏT.

Enllaç d’inscripció: ¡WORLDS 2023 LOL!

Colaboradores

La Corte del Tejón

Associació Cultural dedicada a recreacions històriques, rols en viu, softcombat i més!

ATENCIÓ AL CLIENT

CONTACTE

XARXES SOCIALS

American Express Apple Pay Google Pay Mastercard Visa

© Palau Medieval. Reservats tots els drets. Desenvolupat per Ian Gómez Palena.